Det var Kristiansand Danseklubb som var helgens arrangør, for sportsdans og freestyle. Mange dansere  i klubben gledet seg over å kunne stille på konkurranse i sin egen by. De hadde invitert både venner og familie til å heie, så stemningen var på topp. Det kom også flere dyktige dansere fra Stavanger og Bergen.

Freestyledanserne startet dagen og konkurransen med dansere 7 år-16 år i nivåene rekrutt, litt øvet, mester og champ. Det var flere nye rekruttdansere under 11 år som stilte for første gang på konkurransen. De var spente, men danset kjempefint og det var bare fornøyde jenter som alle fikk pokal. Flere av jentene lurte også på når de kunne danse konkurranse igjen, for de synes det var kjempegøy.

Flere førsteplasser 

Linnea Mushom fra KDK imponerte med 1. plass i både singel og slow, rekrutt under 12 år. Hun rykker nå opp til litt øvet nivå i freestyle. Marie Kysi Keim fikk også en velfortjent 1. plass i singel og 3. plass i slow, i klassen 12-14 år rekrutt. Thea Andås fikk to flotte 2.plasser singel og slow rekrutt. Benedicte Svaba 3. plass i singel rekrutt.