NS 3 SPORTSDANS 2018

Knall prestasjoner fra Kristiansandspar i Bergen

 

Tre par fra Kristiansand Danseklubb dro til Bergen for å konkurrere i Norgesserie 3 i Sportsdans i helgen.

 

Knut Harald og Marte, som fortiden har et distanseforhold da Knut Harald bor i Kristiansand og Marte i Trondheim, møttes i Bergen for konkurransen, på tross av at et slikt distansepartnerskap langt fra gir optimale treningsmuligheter, så viste de frem imponerende dans på parketten i Bergen.

 

Ole Thomas og Julie som i år har tatt steget opp i voksen klassen, etter å ha dominert ungdomsklassen i flere år, gjorde en imponerende innsats og tok sølv både i standard og latin konkurransen, begge klassene ble vunnet av spesialist par, dvs, par som kun danser en gren. Ole Thomas og Julie befestet dermed sin posisjon som Norges beste 10-dans par.  Internasjonalt er de pr. i dag ranket som nr. 37. på verdensrankingen over 10-danspar.

 

Vetle og Norunn deltok i ungdomskonkurransen, og for en oppvisning!!  De gjorde rent bort tok med seg hjem to gullmedaljer, og vant alle 10 dansene. Dette var svært overbevisende og en strålende oppkjøring til dette fantastiske ungdomsparet nå skal representere Norge i VM om to uker i Ungarn!