Sesongåpning for Kristiansand Danseklubb på hjemmebane

749x561

Amalie Aune fra Kristiansand og Jens Kristian Riisøen Auring fra Lillestrøm danset seg til topps i både ungdom elite standard og ungdom elite latin.

Kristiansand-danser på landslaget

Amalie Aune er tatt ut på rekrutteringslandslaget sammen med makker Jens Kristian Riisøen Auring. I helga vant de to konkurranser i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Kristiansand Danseklubb har i helgen arrangert konkurranse i Tveithallen både i Norgesserien og Vestlandsserien Sportsdans og Vestlandsserien Freestyle.

Det har vært ei helg med flotte danseprestasjoner og masse idrettsglede. Det har vært sosialt samvær med dansevenner fra hele vårt langstrakte land.

Amalie Aune fra Kristiansand og makker Jens Kristian Riisøen Auring fra Lillestrøm vant både standard og latin i ungdom eliteklassen, og er blitt tatt ut til rekrutteringslandslaget.

Ole Thomas Hansen og Julie Gudim Bjerkås tok 2. plass i voksen elite standard og 3. plass i voksen elite latin.

Amalie og Jens Kristian trener og representerer NeRO sportsdanseklubb. I begynnelsen av januar flyttet Amalie til Lillestrøm for å kunne trene med Jens Kristian hver dag, og få en kontinuitet i treningen og slippe pendlingen Kristiansand-Lillestrøm hver uke. Amalie går nå siste halvåret på Kjellervolla ungdomsskole i 10. klasse og stortrives både hjemme hos familien Auring, på skolen og på treningene med NeRo.


Mikael og Julia (akkurat rykket opp i eliteklassen) tok 8. plass i ungdom elite standard og 9. plass i ungdom elite latin.

Trenings- og konkurranse planen er klar for 2019, og det er treningscamper i Norge og utlandet som er på programmet de neste helgene. Internasjonale konkurranser hver måned er også satt opp på programmet for paret. Men en liten snarvisitt til Kristiansand til helgen blir det også tid til, da kombinert med treningshelg med Kristiansand Danseklubb, før de flyr tilbake til Lillestrøm for å trene med tidligere verdensmester i 10-dans, Konstantin Gorodilov & Dominika Bergmannova.


Espen og Dina fikk 3. plass i både junior 2 elite standard og junior elite latin.


Konrad og Maria. Danset alene i sin klasse. Paret leverte flott dans


Dobbel åpen klasse under 14. 1.pl. Katja og Anna, 2.pl. Bao og Pernille.


Førstegangs startende rekrutter under 12 år Fast. Fra venstre- Danielle Øvre 1.pl., Celine Kjetså 2.pl. og Pernille Nilssen 3. pl.


Litt øvet under 12 Fast. Fra venstre-Julia 1.pl., Daniella 3.pl.


Litt øvet under 14 Fast. Fra venstre-Bao 1.pl., Hannah Katrina 2.pl.


Rekrutt under 14. Fra venstre-Hanna 1.pl.Anja 2.pl., Katja 4.pl. og Julie 5.pl.


Rekruttjentene under 11 år. Fra venstre-Isa Erika, Melissa, Milena og Sanna. Dette var første gang alle 5 konkurrerte.Slow åpen klasse under 14. 1.pl. Bao, 2.pl. Hannah Katrina, 3.pl. Hanna, 4.pl. Anja og 5 pl. Katja


Slow åpen klasse under 12.Nr.2 fra venstre med sin 2.pl. Julia Haraldstad, 3.pl. Danielle Øvre og 6.pl. Celine Kjetså


Slow mester under 11 år. 1.pl. Johanne Sefland Heskestad


1.pl. dobbel åpen klasse under 12. Daniella Metveit og Danielle Øvre.


Dobbel mester under 14. 1 pl. Linnea Mushom og Hannah Katrina Ågedal-Mortensen.


Fra venstre – Emilie (7), Oscar (7), Linus (9) og Anna-Charlotte (7)


Litt øvet under 16 Fast. Marie Keim 1 pl.


Mester Fast under 11 år. Johanne Sefland Heskestad


Mester Fast under 16 år. 1 pl. Linnea Mushom


Slow mester under 16. 1.pl. Linnea Mushom.


Slow åpen klasse under 16. Fra venstre-1.pl. Marie KeimAnna-Charlotte og Emilie med trener og elite danser Julie Bjerkås