FAQ

Vi holder til på Idda Arena og i Vågsbygd Kultursenter.

 • Idda Arena
  (Dansesalen i kjelleren)
  Møllevannsveien 36
  4616 Kristiansand
 • Vågsbygd Kultursenter
  (Inngang bak Vågsbygd Amfi)
  Kirsten Flagstads vei 30
  4621 Kristiansand

Romforklaring Vågsbygd kultursenter:

«Aula» er en sal på bakkeplan. Første til venstre når du kommer inn inngangsdøren.

«Gymsal» er en sal litt lenger inn i lokalet. Fortsett rett forbi «Aula», inn døren til venstre i enden av sofagruppene og gjennom korridoren til endes. Det er to innganger til gymsalen, og begge leder til samme sal. Men av og til deles salen i to med en skillevegg. Derfor er det to dører.

«Kjoshallen» er en sal i kjelleren, ned vindeltrappen som ligger like ved inngangen til «Aula». Her nede er også en bod der vi oppbevarer utstyret vårt. Denne boden ligger på motsatt side av gangen (i forhold til «Kjoshallen») Boden er låst. Nøkkel ligger i en nøkkelboks med kode.

Trener har kode til nøkkelboks, og styret har også kode. Ved våre arrangement vil det være aktuelt at ting skal fraktes til og fra denne boden, med hjelp fra foreldre og dansere.

Timeplan for Vågsbygd Kultursenter og Idda Arena finner du her

Alle som deltar på kurs må betale semesteravgift/treningsavgift, en for vårsemesteret og en for høstsemesteret. I tillegg tilkommer en medlemskontigent som kun betales en gang i året. Semesteravgiften/treningsavgiften varierer fra kurs til kurs. Du finner en oversikt over kursene våre og betalingsinformasjon her. Medlemskontigenten – kr 200 – betales via Min Idrett. Den dekker forsikring på trening via Norges Idrettsforbund og grunnlisens til Norges Danseforbund. Merk deg at medlemskontigenten må betales FØR kurspåmelding.

For deltagelse i regionale/nasjonale konkurranser må det også betales inn en konkurranselisens til Norges Danseforbund fra og med det året deltager fyller 11. Du kan enten kjøpe en årlig konkurranselisens, eller en engangs konkurranselisens for de konkurransene barnet deltar i.

Årlig konkurranselisens kjøpes her.

Engangs konkurranselisens innløses i registreringsskjemaet/påmeldingsskjemaet for den aktuelle konkurransen.

Har du spørsmål om betaling og ønsker å komme i kontakt med oss? Klikk her.

Ja, du kan søke om støtte via Fritidsfonet. Fritidsfondet gjelder for barn og unge opp til 18 år i Kristiansand kommune. Du kan også søke om støtte til treningsturer, treningshelger og treningsutstyr. Les mer og søk her.

Nei, dessverre. Påmelding er bindende og treningsavgiften/medlemskontigenten refunderes ikke.

Du kan søke til klubben om redusert pris hvis barnet ditt starter midt i semesteret.

Kontaktskjema finner du her

Send en epost til post@kdkdans.no og meld fra dersom det er ønskelig å komme på prøvetime. Vi vil da varsle trener om dette slik at barnet ditt blir tatt godt imot ved ankomst.

Det er viktig å føler seg komfortabel på trening. Vi har ingen regler for hva som er lov og ikke lov å ha på seg, men vi anbefaler gode innesko, eventuelt dansesko.

Det er trener som avgjør hvilket nivå barnet ditt bør trene på, men vi kan selvsagt videreformidle ønsket ditt.

Spond er vår foretrukne kommunikasjonskanal. Alle medlemmer blir lagt til i Spond når treningsavgiften og medlemskontigenten er betalt. Du kan laste ned Spond-appen i Google Play eller App Store.

Vi har også en egen nyhetsblogg her på hjemmesiden vår, og en egen Facebook-side forbeholdt klubbens medlemmer.

Kalender med kommende konkurranse og arrangementer finner du her.

Sjekk også Norges Danseforbunds terminliste.

Ja, vi arrangerer loddsalg hvert semester, altså to ganger i året. Dette er nødvendig for at vi skal nå vårt budsjett. Klubben drives på dugnad, og foreldre som arrangerer loddsalget setter pris på at alle bidrar. Gjennom våre dugnader er vi med på å holde medlems- og treningsavgiften på et anstendig nivå, hvilket sikrer at flest mulig barn vil ha anledning til å være med på dansen. Takk for ditt bidrag! Når vi har loddsalg kan man «kjøpe seg ut» av dugnaden ved å kjøpe loddene selv.

KDK tilhører region Øst-Norge

Vipps-nummeret vårt er #552300

Alle kan delta på freestyle-konkurranser. På konkurranser danser man en koreografi tilpasset selve konkurransen, gulvet og reglementet. Det er delt opp i alder og nivå. Første gang man deltar kan man lære en enkel koreografi på kurset man går på, eller man kan ta kontakt med trener for å avtale en privattime. Klubben hører til Østlandsserien.

For deltagelse i regionale/nasjonale konkurranser må det betales inn en konkurranselisens til Norges Danseforbund fra og med det året barnet fyller 11 år. Du kan enten kjøpe en årlig konkurranselisens, eller en engangs konkurranselisens for de konkurransene barnet deltar i.

Årlig konkurranselisens kjøpes her.

Engangs konkurranselisens innløses i registreringsskjemaet/påmeldingsskjemaet for den aktuelle konkurransen.

Her finner du freestyle & slowdance konkurransereglement

Barn Sportsdans nivå 1, 2 og 3 kan delta i konkurranser i Østlandsserien og Norgesserien.

For deltagelse i regionale/nasjonale konkurranser må det betales inn en konkurranselisens til Norges Danseforbund fra og med det året du fyller 11. Du kan enten kjøpe en årlig konkurranselisens, eller en engangs konkurranselisens for de konkurransene banret deltar i.

Årlig konkurranselisens kjøpes her.

Engangs konkurranselisens innløses i registreringsskjemaet/påmeldingsskjemaet for den aktuelle konkurransen.

Dersom konkurranselisensen er betalt kan du gå videre til påmeldingsskjema.

Her finner du sportsdans konkurransereglement

Vi har en egen Facebook-gruppe for salg av brukte klær og sko: KDK utstyr

Danseutstyr selges også på sportsdans- og freestylekonkurranser og på FINN.no.

Freestyle:

Sportsdans:

For klær til sportsdans-konkurranser:
Kontakt våre sportsdans-trenere, Jonas og Kristy.
De kan skaffe både sko og skreddersydde konkurranseklær.