Velkommen til NM i sportsdans

NM i sportsdans avholdes 15-16 juni 2024 i Kristiansand. På denne siden vil vi legge ut nyttig info for både deltagere og tilskuere.

Påmeldingsfrist : frist for påmelding var 6/7
Sted: IDDA ARENA
Møllevannsveien 36
4616 Kristiansand

Read More
NM Sportsdans

Viktig melding ang. NM i Sportsdans

For å klare en innsjekk lørdag morgen med svært mange dansere på svært kort tid, må vi gjøre en aldri så liten vri. Les mer under her.

Aldri før har det vært så mange påmeldte dansere som til helgens NM, og det skal kåres mange Norgesmestere i både standard, latin og flerdans. Det blir derfor noen lange dager med minimalt med pauser. Konkurransestart fremskyndes til kl. 09.30, og innmarsj/åpning av NM blir ca. kl. 11.30

Mens det ofte er de yngste som starter på lørdagen, så vil det bli slik at de fleste klasser må på gulvet allerede før den offisielle åpningen. Før åpning skal både barn og voksne i flerdans på gulvet

Viktig info om innsjekk: Dørene åpner kl. 08.00 og alle må være på plass senest kl. 08.30. Hver klubb utnevner en ansvarlig, som får ansvar for å sjekke at alle er kommet og at påmeldingen er rett. Ansvarlig skal hente startnumre for klubben kl. 08.00 og gi tilbakemelding til oss innen kl. 08.30 om evt endringer. Da har vi en time på å korrigere før konkurransestart kl. 09.30. 

Read More

Parkering under NM

Parkeringsmuligheter under NM i Kristiansand finner dere på bildet over.

Det er mulig å parkere gratis på Grim skole, Møllevannsveien 50, hvor det skal være god plass og hvor det er kort vei til Idda Arena. Det er også noen få parkeringplasser utenfor hallen hvor vi skal være. NB! Ikke parker på plener/andre steder da det er bosoneparkering i sidegater og dyktige parkeringsvakter. Idda Arena ligger kun to minutters kjøretur fra Kristiansand sentrum.

Adresse:
Idda Arena
Møllevannsveien 36
4616 KRISTIANSAND S

Gratis trening

Gratis dansetrening!

GRATIS DANSETRENING FREM TIL SOMMEREN FOR ALLE NYE DANSERE DER UTE!

Så du eller barnet ditt oss i Borgertoget og tenkte det juryen tenkte? Dette var jaggu kult, gøy, og en syyykt bra klubb?

Vi ble så glade over seieren i Borgertoget at vi nå inviterer alle nye dansere der ute til GRATIS TRENING FREM TIL SOMMEREN.

Ikke nok med det, de som møter opp på trening kan også få GRATIS DANSECAMP 24-26 juni på Idda (NB: de må melde seg inn i klubben/forsikring på 200kr om de skal deltar på dansecamp. Trening fra 09-15, samt pizza den siste dagen. Program kommer, invitasjon ligger i Spond). Dansecampen er fra de som nå går i 3. klasse (født 2015) og opp til 18 år.

Sjekk ut timeplanen her og finn ett kurs som passer for barnet ditt/deg. NB: kursene som heter nivå 4 er unntak/ikke for nybegynnere da de har oppkjøring til NM 😉 Kontakt oss gjerne om du er i tvil om kursene osv. Trenerne og de andre barna tar dere vel imot!

Paradans

Gratis kurs i paradans

Hurra! Vi har fått støtte fra Norges Danseforbund, og kan nå tilby GRATIS kurs i paradans for barn mellom 8-14 år.

Sted: Vågsbygd Kulturhus
Tirsdager kl 17.00-18.00
Oppstart: Uke 14

Paradans er en inkluderende danseform som gir mennesker med funksjonsnedsettelse muligheten til å uttrykke seg gjennom bevegelse og musikk. Paradans tilbyr en rekke fordeler som forbedret balanse, koordinasjon og muskelstyrke. I tillegg gir det økt selvtillit og selvfølelse, samt en følelse av tilhørighet og fellesskap.

Read More

FDJ2 i freestyle og slow

Vi ønsker alle danseklubber velkommen til Sørlandet og FDJ2 i freestyle og slow.

Påmeldingsfrist: 08.03.2024 kl. 23:00
Sted: IDDA ARENA 
Møllevannsveien 36
4616 kristiansand

Påmeldingsskjema finner du her

Ved påmelding til dobbel er det kun én av deltagerne som skal melde på for begge danserne. 

OBS! Etteranmelding mot et forhøyet gebyr er mulig frem til 10.03.2024 kl. 17:00.
Påmeldingen er bindende. Betaling refunderes ikke. 

Følg arrangementet på Facebook

Read More

Årsmøte for KDK

Vi inviterer til årsmøte for Kristiansand Danseklubb

5. mars kl 18:00.

Sted: Vågsbygd kultursenter
2. etg (Møterom: Kroodden)

Innkommende saker/forslag som skal behandles må sendes inn via mail til: post@kdkdans.no senest to uker før årsmøtet.

For å ha stemmerett og/eller være valgbar under årsmøtet må man være 15 år eller fylle 15 i år, ha vært medlem av klubben i minst en måned og ha betalt medlemskontigenten. Vi oppfordrer så mange som mulig til å delta og bli medlem. Man kan ikke stemme på vegne av barnet, om man ikke selv er medlem/har betalt medlemsavgift.

Meld deg inn her:

https://medlemskap.nif.no/SelectActivity/ParentOrChild/23864

Kristiansand er en danseklubb for alle danseglade-uansett alder. Et sted hvor barn, ungdom og voksne kan oppleve danseglede, samhold, nye vennskap, og flotte opplevelser. Vi er utrolig stolte over de kjempedyktige trenerne våre som løfter danserne frem på alle nivåer. Og ikke minst-vi er om mulig-enda stoltere av alle de flotte danserne våre!

Fullstendig saksliste vil bli postet her på siden i forkant av møtet, 2 uker i forveien. Vi håper vi ser mange av dere på møtet.

Vel møtt!

Mvh

Birte Justvik

Styret

Hotell

Overnatting under NM i sportsdans

Av erfaring vet vi at det helgen 14-16 juni kan være ganske fullt på hotellene i Kristiansand. Vi vet også at høysesongen for hotellene på Sørlandet starter i juni (hvilket betyr høyere priser) Derfor har vi vært tidlig ute og forhandlet frem gode priser med Scandic Bystranda.

Les mer
Thea og Alfred

KDK avler stadig frem talenter i sportsdans

20. november hadde KDK en flott artikkel på trykk i lokalavisen Fædrelandsvennen. Dersom du ikke abonnerer kan du lese hele artikkelen her: For noen generasjoner siden var det en del av normalt god oppdragelse at barna skulle lære seg selskapsdans. Slik er det ikke i dag, og det er kun Kristiansand Danseklubb KDK som tilbyr trening i selskapsdans her på Sørlandet. Men det har de også lykkes godt med. Klubben har avlet frem mange norgesmestere i årene som er gått siden klubben ble etablert i 1985. I programmet «Skal vi danse» var det i år hele FIRE proff dansere som startet sin reise i KDK.

Les mer