Nyheter og NM

Viktig melding ang. NM i Sportsdans

NM Sportsdans

For å klare en innsjekk lørdag morgen med svært mange dansere på svært kort tid, må vi gjøre en aldri så liten vri. Les mer under her.

Aldri før har det vært så mange påmeldte dansere som til helgens NM, og det skal kåres mange Norgesmestere i både standard, latin og flerdans. Det blir derfor noen lange dager med minimalt med pauser. Konkurransestart fremskyndes til kl. 09.30, og innmarsj/åpning av NM blir ca. kl. 11.30

Mens det ofte er de yngste som starter på lørdagen, så vil det bli slik at de fleste klasser må på gulvet allerede før den offisielle åpningen. Før åpning skal både barn og voksne i flerdans på gulvet

Viktig info om innsjekk: Dørene åpner kl. 08.00 og alle må være på plass senest kl. 08.30. Hver klubb utnevner en ansvarlig, som får ansvar for å sjekke at alle er kommet og at påmeldingen er rett. Ansvarlig skal hente startnumre for klubben kl. 08.00 og gi tilbakemelding til oss innen kl. 08.30 om evt endringer. Da har vi en time på å korrigere før konkurransestart kl. 09.30. 

Videre ber vi alle dansere følge nøye med på timing, slik at vi unngår unødige forsinkelser.

Nøyaktige klokkeslett legges ikke ut, siden hoveddommer og utregner håper å korte inn underveis. Men vi vil ha en skjerm på arrangementet som vil vise detaljert og oppdatert program for danserne.

Did you like this? Share it!

Leave Comment